Apartmaji

 

Ponudba


Novoopremljeni in prostorni apartmaji vam nudijo domače vzdušje, idilična narava pa je kot nalašč za številne aktivnosti na prostem in sprostitev.

Če iščete primerno lokacijo za duševno sprostitev ali aktivne počitnice v naravi, vendar se kljub temu želite počutiti kot doma, so Apartmaji Mara najboljša izbira.

Okolica je obdana z gozdovi in travniki ter tako ponuja idilo za vse ljubitelje narave, od pohodnikov, smučarjev, kolesarjev, fotografov do izvajalcev joge.

Kolesarji se bodo tako razveselili več kot 200 označenih kolesarskih poti, za pohodnike so na voljo številne pohodniške poti, tako poleti, kot tudi pozimi, pozimi pa se bodo smučarji razveselili bližnjega smučišča. Zaradi urejenosti in varnosti je smučišče primerno tudi za otroke začetnike.

Apartmaji Mara se nahajajo na Ribniškem Pohorju, v neposredni bližini Ribniške koče, ki je locirana med Jezerskim vrhom in Malim Črnim vrhom, približno 8 km od vasi Ribnica na Pohorju. Apartmajska hiša ima tri nadstropja (klet, apartma s teraso in apartma z balkonom). Nastanitev najdete na lokaciji Hudi kot 24a, 2364 Ribnica na Pohorju.

Apartmaji so najvišje ležeča nastanitev na Pohorju ter so v neposredni bližini vlečnice Črni vrh in tekaške proge do Kop.
 
Apartmaji se lahko pohvalijo z lepo naravo in številnimi lepimi razgledi na greben Pohorja, Kozjak, Janževski vrh, Dravsko dolino, Gradec in Ribnico na Pohorju. Iz Malega Črnega vrha lahko vidimo tudi Mislinjsko dolino, Posavsko hribovje ter Kamniško-Savinjske Alpe, Peco, Uršljo goro in Golico. V okolici se nahaja kar nekaj priljubljenih izletniških točk: Ribniško jezero, Lovrenška jezera, muzej kamnoseštva, steklarstva in gozdarstva Josipdol, Kope, zanimiva pa je tudi najvišja evropska smreka.
 
Dostop je urejen do samih apartmajev, kjer je na voljo tudi prostor za parkiranje, ki je pod videonadzorom. Ker pa je v zimskem času dostop mogoč le po zasneženi cesti, vas osebje do apartmaja zapelje z motornimi sanmi, kar predstavlja mnogim dodatno zimsko doživetje.

Ob prihodu vas bo na sami nastanitvi sprejelo prijazno osebje, ki vam bo na voljo za željene informacije tudi tekom oddiha. Osebje vam je na voljo ves čas bivanja. Posamezen apartma sprejme 4+2 osebe, možen pa je tudi zakup celotne apartmajske hiše (po dogovoru).

Dodatna ponudba


Wellness


Apartmaji Mara so popolna destinacija za tiste, ki iščejo sprostitev, zasebnost in čas zase. Naša razkošna wellness oaza je namenjena prav temu, da našim gostom omogoči popolno razvajanje in počitek. V kletnih prostorih nastanitve se nahaja wellness, ki vam nudi sobo za sprositev, ločeno stranišče, kotiček z napitki, savno (finska, bio/ zeliščna in infra) ter čeber za knajpanje (doplačilo). V wellnessu vas bo objela prijetna atmosfera, kjer se lahko popolnoma sprostite.


Soba za druženje


V kletnih prostorih vam je na voljo soba za druženje, ki vam nudi veliko prostora, kuhinjo, šank in barske stole, mini mizico za vaše najmlajše, pikado, stranišče, itd. Uporaba kletnih prostorov vam je v času bivanja na voljo brezplačno.


Izposoja koles


V poletnih mesecih je v sklopu apartmajev mogoča tudi izposoja električnih koles (doplačilo).